Ce face primatia cu banii tai?

Ce face primatia cu banii tai?

La cererea consilierilor locali USR Sector 6, primăria de sector pune în dezbatere publică bugetul local pe 2019, pentru ca cetățenii sectorului să se implice direct în alocarea banilor în sector. Dezbaterea va avea loc pe 10 aprilie 2019, ora 12:00, în sala de consiliu a Primăriei Sector 6 din Calea Plevnei, nr.147-149.

Dezbaterea publică este o obligație nu doar legală, ci și morală pentru orice primărie. Este nevoie ca astfel de dezbateri să devină o practică obișnuită în cazul tuturor proiectelor care influențează viața de zi cu a locuitorilor. Sperăm și ca Primăria să țină cont de observațiile oamenilor și să includă propunerile lor în proiectul final.

Consilierii locali USR vor participa la dezbatere pentru a se asigura că cetățenii sunt ascultați și că amendamentele sunt dezbătute în mod real, nu doar de formă, așa cum s-a întâmplat până acum.

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a vă spune cuvântul. Dezbaterea este deschisă tuturor cetățenilor sectorului. Implicați-vă, puneți presiune pe autorități, aceasta este soluția pentru a mișca lucrurile!

Inapoi