Bucurestenii risca sa ramana iarasi in frig.

Bucurestenii risca sa ramana iarasi in frig.

RADET a fost salvat de sezonul cald, dar problemele nasoale vor re-apărea odată cu sezonul rece, când bucureștenii riscă să rămână iarăși in frig.

Pentru ca primăria și RADET ne dau doar vorbe: ”urmează să”, ”vom face”, ”vom drege”, absolut nimic concret, după cum vedeți în afișul informativ lipit pe la scările unor blocuri. Exact ca și pana acum. Nimeni nu știe când, dar primărița promite, ca doar la anul vom avea alegeri.

Proiectul de buget pe 2019 publicat de PMB, care în momentul de față deține RADET, nu prevede niciun leu pentru investiții noi ale regiei. În schimb, i se vor aloca doar sume pentru continuarea unor investiții aprobate de Consiliul General al Municipiului Bucuresti prin anii 2000. Adică în continuare cârpeli la rețeaua existentă, veche de zeci de an și care evident că nu mai face față.

Chiar acum avem, din nou, mii de bucureșteni fără apă caldă și căldură. Sute de aparamente din zonele Militari și Drumul Taberei sunt afectate de această avarie.

Administrația locală nu se face cu promisiuni, cu pomeni și cu furturi, administrația locală se face cu investiții pentru toți cetățenii. Vedem și simțim pe propria piele hoția și incompetența administrației centrale și locale. Haideți să nu-i mai lăsăm pe cei care ne conduc să ne convingă cu povești de adormit copiii și să ne informăm, să urmărim activitatea aleșilor locali și să votăm cerebral, în cunoștință de cauză.

Inapoi