Motiune simpla impotriva Ministrului de Finante

Motiune simpla impotriva Ministrului de Finante

”Eu nu demisionez pentru că nu cred am făcut și nu o să fac vreodată vreun rău românului, din țară sau din afara țării. Dacă cineva îmi poate aduce o singură dovadă că am făcut ceva rău, atunci plec singur” Sunt cuvintele ministrului Eugen Teodorovici.

Avem mai multe dovezi:


❌Inconsecvența politicilor fiscale pe care le-ați girat a dus la fluctuații mari ale cursului leu-euro, afectând direct românii cu credite în valută.
Haosul fiscal pe care l-ați coordonat a determinat creșterea abruptă a ROBOR, care a însemnat creșterea ratelor românilor cu credite în lei.

❌Ați mutat cheltuielile cu indemnizațiile lunare și salariile asistenților personali la autoritățile locale, dar multe dintre primării nu au bani. De atunci, sute de asistenți personali ai copiilor cu dizabilități sunt notificate de autorități că vor fi conediate din cauza lipsei de bani.

❌Ați periclitat construcția primului spital pentru tratarea copiilor cu cancer, proiect al societății civile susținut de noi toți prin donații.

❌Într-o singură zi ne-ați împrumutat 3 miliarde de euro, datorie pe care și copiii noștri o vor plăti.

❌Ați încercat să limitați drepturile românilor care muncesc în spațiul comunitar.

❌Pe 28 decembrie a apărut vestita ordonanță 114, care a introdus taxe pentur bănci, în sectorul energetic și pentru firmele de telefonie și internet.

❌Ați promis informatizarea ANAF. Site-ul agenției este nefuncțional în cea mai mare a timpului. Asta înseamnă aglomerație și haos la ghișee, dispreț pentru contribuabili și pentru angajații ANAF care muncesc printre munți de dosare și de hârtii.

Revenind la promisiunea făcută de dvs., nu considerați că datorați românilor măcar o demisie de onoare?

Inapoi