Melescanu acuza alegatorii pentru cozile de la votul din Diaspora

Melescanu acuza alegatorii pentru cozile de la votul din Diaspora

Alegători aduși cu autocarele să voteze și viteza Internetului sunt de vină pentru cozile la care românii din străinătate au stat ore la rând să voteze oe 26 mai. Sunt concluziile ministrului de externe la presiunile societății de a da explicații pentru ce s-a întâmplat în ziua votului. Îl credeți?

Ministrul încearcă să găsească vinovați cu orice preț, pentru a scoate ministerul basma curată. Îi spunem noi cine este vinovatul: EL! Pentru proasta gestionare, pentru numărul mic de secții de vot, pentru două ștampile alocate în unele secții, pentru prea puține cabine de vot. Toate aceste probleme sunt trecute cu vederea în raportului ministrului.

Meleșcanu trebuie să plece. Mai are câteva zile la dispoziție, până la moțiunea de săptămâna viitoare din Parlament, să își asume responsabilitatea. Să se uite bine în oglindă și să înțeleagă că este o rușine pentru țară. I s-a dus vremea. Să vină oameni competenți la conducerea Ministerului.

USR a demarat deja campania "Diaspora preia inițiativa: fără cozi la vot!". Au avut loc și vor continua întâlnirile cu cetățenii și cu misiunile diplomatice pentru a da posibilitatea cetățenilor să contribuie la îmbunătățirea procesului de votare care în forma sa actuala i-a împiedicat să voteze. Ce ziceți, îi mai lăsăm să ne conducă?

Inapoi