Guvernul PSD-ALDE continua sa-si bata joc de romani!

Guvernul PSD-ALDE continua sa-si bata joc de romani!

Prin OUG, așa cum ne-a obișnuit deja, Guvernul PSD-ALDE a adoptat ieri Codul Administrativ care acordă pensii speciale baronilor locali: primari, viceprimari, șefi de CJ-uri și adjuncții lor. Fără a exista vreo urgență, total netransparent, fără ca forma ordonanței să fie făcută publică înainte de ședința de guvern.

În plus, forma inițială dorită de PSD-ALDE și trecută prin Parlament cu ignorarea amendamentelor opoziției, a fost declarată neconstituțională de CCR. Pentru ca bătaia de joc la adresa pensionarilor de rând să fie completă, Guvernul Dăncilă va da pensii speciale tuturor celor aleși din 1992 încoace. Acestea vor depăși jumătate din indemnizațiile acum în plată, indemnizații care, tot prin grija PSD-ALDE față de baronii locali, au ajuns la peste 15.000 de lei pe lună.

În plus, aceștia vor primi și dreptul de a-și deconta cheltuielile legate chipurile de exercitarea mandatului: cheltuieli de transport și de cazare, diurnă de deplasare.

PSD a înțeles, după 26 mai, că oamenii nu-i mai vor la conducerea țării. Şi atunci, "cumpără" primarii cu bani publici în perspectiva alegerilor locale. Asta a făcut PSD întotdeauna şi de aceea dezvoltarea României a avut major de suferit. Nu se mai poate aşa! Trebuie să îi trimitem acasă pe aceşti politruci!
 
Inapoi