Forumul Global al Femeilor Lideri Politici- Tokyo 2019

Forumul Global al Femeilor Lideri Politici- Tokyo 2019

Am avut onoarea de a fi unul dintre cei 4 speakeri din panelul evenimentului ,,Data beyond borders" (Date dincolo de frontiere).

În adresarea mea din cadrul acestui eveniment, am punctat faptul că sustenabilitatea este soluția următoarelor generații. Am evidențiat faptul că, în cadrul Uniunii Europene, un element cheie pentru funcționarea pieței interne il reprezintă existența condițiilor de concurență echitabile și un set unic de norme pentru toți participanții.

Am convingerea că motorul dezvoltării și creșterii economice este reprezentat datele digitale. 
Este esențial să fim conectați la noile tehnologii şi mijloace de producție pentru că acestea se traduc în optimizarea proceselor, un marketing mult mai focusat (cu respectarea directivelor privind folosirea datelor personale), o organizare managerială mult mai eficientă, acces rapid la inovație şi un ciclu de dezvoltare eficientizat.

Schimbarea nu apare de pe o zi pe alta și implementarea principiilor care conduc la dezvoltarea durabilă și sustenabilă este o mare provocare pentru societate, dar reușita vine numai prin unirea tuturor forțelor pentru un scop comun: viitorul umanității.

Inapoi