Transportul Zeilor prin Bucuresti vs Transportul in comun

Transportul Zeilor prin Bucuresti vs Transportul in comun

20 de minute face Gabriela Firea de acasă, din Voluntari, până la serviciu! PRO TV a reuşit să reconstituie traseul doamnei primar, Gabriela Firea, de la casa sa din Voluntari la sediul Primăriei Bucureşti. 20 de minute face, atât! Cum reușește performanța asta? Simplu! În fiecare intersecție pe unde trece dânsa sunt amplasați polițiști locali care acordă prioritate mașinii doamnei primar. Însă, imediat după ce a aceasta a trecut, polițiștii se retrag din posturi.

În timpul ăsta, locuitorii din cartierul Drumul Taberei circulă în condiții infernale. Lucrările la metrou încă nu s-au terminat, iar mai nou s-a închis și circulația tramvaiului 41 care era una dintre principalele conexiuni cu restul orașului. 
Autobuzele care înlocuiesc acest tramvai, însă, nu fac față numărului mare de pasageri, oamenii călătoresc foarte înghesuiți, iar problema majoră este faptul că NU le funcționează AERUL CONDIȚIONAT în această perioadă de caniculă.

Unde este, doamna Firea, marea "Revoluție în trafic" cu care v-ați câştigat mandatul de Primar al Capitalei? În baza căror legi vi se acordă regim preferențial de escortă de acasă la sediul Primăriei?

Inapoi