Legea nerecunostintei Statului fata de cetatenii sai

Legea nerecunostintei Statului fata de cetatenii sai

Când "economia duduie", când chiparoşii înfloresc, PSD-ul nu conteneşte să ne surprindă. Azi: o lege inițiată de un fost membru PCR în care ni se spune că "familia – ca nucleu de bază al societății – este supusă unor profunde și nedorite perturbații asupra unității și solidarității necesare asigurării existenței și continuității în spațiul național românesc”.

Ipocrizia PSD-ului atinge noi forme ale penibilului. Statul, condus de PSD-ALDE, nu poate stăvili fenomenul plecării tinerilor din țară, nu poate asigura un trai decent bătrânilor noştri şi atunci încearcă să arunce vina proastei guvernări pe umerii românilor care muncesc cinstit. Nu numai că PSD-ul nu este interesat de soarta celor vârstnici, dar propune măsuri privative de libertate (închisoare) pentru cei care încă pot munci. De la 6 luni la 3 ani! 

Cum poți să vii cu o asemenea propunere legislativă, din grijă pentru seniorii acestei țări, la câteva zile după ce ai programat imense cheltuieli de la bugetul de stat pentru noi categorii de pensionari "speciali"?
Inapoi