Continua PSD-izarea institutiilor. Astazi: AEP

Continua PSD-izarea institutiilor. Astazi: AEP

În timp ce întreaga opinie publică este îngrozită de incompetența autorităților în deslușirea tragediei de la Caracal, PSD-ul, prin Președintele Autorității Electorale Permanente (numit politic), demite 2 directori ai instituției pentru a numi persoane apropiate acestui partid.

Asta le este preocuparea principală din spatele declarațiilor ipocrite. Îi interesează să încalece politic o instituție esențială pentru asigurarea corectitudinii desfășurării alegerilor, alocarea banilor pentru partidele parlamentare și verificarea finanțării campaniilor electorale. PSD-ul își dorește securizarea accesului la resurse. Ca de obicei.

Se mimează compasiunea, se mimează competența până la limita penibilului, se citește frumos de pe “foițe” cu punctaj de impresionat audiența, iar, în același timp, se operează politizarea oricărei instituții care le-ar putea sta în cale. Acesta este modul de operare al PSD. Aceasta este strategia prin care ne-au adormit vigilența zeci de ani.

Poate că a sosit timpul să ne folosim dreptul fundamental de vot pentru a-i trimite în istoria sumbră a țării noastre! Să mergem la toate alegerile care vin și să votăm responsabil și informat!

 

Inapoi