Coalitia de guvernare profita de valul de emotie cauzat de tragedia de la Caracal

Coalitia de guvernare profita de valul de emotie cauzat de tragedia de la Caracal

Disperarea se citește pe fețele noastre, ale tuturor românilor. Zilele acestea, mai mult ca niciodată, parcă. Am asistat neputincioși la o situație în care ineficiența și incompetența autorităților române au făcut victime, în timp ce, instituțiile statului și-au pasat responsabilitatea și vina de la una la cealaltă.

Pe acest val de emoție, iată, ce (nu) face coaliția PSD-ALDE:

1. Nu a rezolvat problema sistemului informatic al CNAS - Iată că, a trecut mai bine de o lună de când sistemul informatic (pentru care statul a plătit 100 de milioane de euro) nu poate fi folosit de către medicii de familie.

2. Prin rectificarea bugetară aplică tăieri enorme de aproape 6 miliarde lei - la Educație (2 miliarde lei), Transporturi (3 miliarde lei) și Sănătate (400 milioane lei) în condițiile în care avem cele mai slabe sisteme de educație și sănătate din Europa, iar infrastructura românească ”este admirabilă, e sublimă, putem zice, dar lipseşte cu desăvârşire”.

3. A adoptat amnistia fiscală pentru ,,rău-platnici". Se fură din companiile de stat cât se poate. Ele acumulează datorii, mai ales la bugetul de stat. După care PSD șterge datoriile. Iar perioada în care datorinicii pot beneficia de această amnistie a fost prelungită până în noiembrie, când, ce coincidență, sunt alegeri prezidențiale!

Îi mai lăsăm să ne conducă?

Inapoi