Ecaterina Andronescu - peste 4 ani de ,,realizari" in educatie

Ecaterina Andronescu - peste 4 ani de ,,realizari" in educatie

Doamna Andronescu a reluat aseară declarația pentru care a fost demisă „Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc cu un străin în maşină”.

Susține că este empatică "cu cel aflat în nevoie".
Educația este "în nevoie" de zeci de ani! Unde o fi fost empatia doamnei fost-ministru pentru dezastrul lăsat în urma sa?
4 ani şi o lună a fost, în total, ministru al Educației.
Mai mult decât oricare alt ministru în acest domeniu. Ar fi putut face atât de multe, mai ales că doamna Andronescu a beneficiat de atât de multă susținere politică.

A avut toate pârghiile decizionale pentru a putea face o reformă a sistemului de învățământ din temelii. A avut toate instrumentele politice pentru ca elevii din mediul rural să beneficieze de aceeaşi educație ca elevii din oraşe.

Urmărim de o săptămână o tragedie cât o țară întreagă. O imensă suferință şi o complicitate criminală între organele statului şi interlopi. O demonstrație, în prime-time, de desăvârşită incompetență!

Ce face doamna Andronescu în aceste zile?
S-a gândit să ne predea lecții de bună-purtare. Să ne explice, doct, că nu trebuie să lăsăm copiii să se urce cu "străini" în maşină.

De câte ori s-a opus doamna Andronescu ordonanței vizând Codul Administrativ prin care au fost eliminate reducerile acordate elevilor pentru transportul intrajudețean? De câte ori a cerut anularea acestor prevederi?
Unde este empatia clamată pentru situația în care sunt puşi copiii şi părinții lor de la sate care sunt nevoiți să se descurce cum pot doar pentru a beneficia de dreptul la Educație?

Interimar, acum, în aceeaşi "logică" PSD, îl avem pe domnul ministru Breaz care, întrebat ce crede despre familiile cu văduve sau acolo unde o singură mamă își crește copiii acesta a afirmat că „a fost o familie, dar s-a întâmplat ceva şi nu mai este”. "Profesionalism şi competență" pe toată linia.
Nu pot să nu mă întreb de ce oare nu a fost desemnat interimar domnul Fifor? Pare la fel de bine pregătit.

Inapoi