Maria si Diana in papuci de parlamentari

Maria si Diana in papuci de parlamentari

Ele sunt Maria și Diana, două dintre studentele care ne-au vizitat astăzi la Parlament și alături de care am petrecut prima parte a zilei. Maria și Diana sunt două eleve deosebite, care iubesc școala, care se implică în comunitatea din care fac parte și care au planuri serioase pentru viitor.

Maria a terminat anul I la Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE și este fix genul acela de persoană căreia îi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul ei și încearcă să contribuie la schimbare. La alegerile europarlamentare a fost delegat într-o secție de votare și s-a asigurat că alegerile se desfășoară ,,ca la carte".

Diana este unul dintre tinerii care au plecat să învețe în străinătate. Ea studiază chimia la Universitatea Oxford și poate ajunge să lucreze în cercetare. Se gândește totuși ca la un moment dat să se întoarcă în România.

Chiar dacă poate nu toți tinerii își dau seama, politica îi influențează. De aceea, vă îndemn să vă informați cat de mult despre ce se întâmplă în țară și despre cum vă puteți implica. Este important să votați și să-i convingeți și pe colegii voștri să facă la fel.

#tineri #înpapucideparlamentar
#usrdeschideportileparlamentuluipentruviitor

Inapoi