Cum se schimba istoria

Cum se schimba istoria

Cum se schimbă istoria În ultimii trei ani am văzut un PSD care părea de neoprit, călcând in picioare democrația, Constituția și valorile europene.

Începând de luni, PSD a intrat în opoziție, după ce a pierdut mai întâi alegerile europarlamentare și apoi majoritatea din Parlament. Ce era aproape imposibil de crezut acum câteva luni - o guvernare fără PSD - astăzi este realitate.

Mai avem câteva zile până la primul tur al prezidențialelor. Auzim foarte des din partea unora că alegerile nu au miză, că Iohannis este deja câștigător, iar Dăncilă nu poate rata turul al doilea.

Cei care zic asta uită cât de rapid se pot schimba lucrurile în România.Ei sunt cei care subestimează dorința românilor de schimbare, de a trăi într-o țară fără penali la guvernare, în funcții publice.

Este timpul să ne mobilizăm încă o dată și să arătăm că schimbarea este posibilă! Mai întâi mergând alături de Dan Barna în turul al doilea al alegerilor și apoi ducând schimbarea până la capăt pentru depesedizarea României.

Hai la vot, fii parte la schimbarea istoriei!

Inapoi