Masluirea bugetului de stat

Masluirea bugetului de stat

PSD a falsificat datele privind bugetul de stat, avem confirmarea astăzi de la Ministrul Finanțelor. Mai grav este că se pare că au fost două bugete, unul oficial și un buget paralel, care nu a fost prezentat românilor, cu complicitatea Comisiei Naționale de Prognoză.

Anul acesta vom ajunge, cel mai probabil, la un deficit bugetar de 4%. După primele 10 luni avem deja o gaură în bugetul de stat de 21 de miliarde lei.

Practic, putem spune că ce a făcut PSD-ul în ultimul an de guvernare este chiar o subminare a economiei naționale. Anul următor, cel mai probabil, ne vom împrumuta mult mai greu și vom avea și mai puțini bani de investiții pentru școli, spitale, autostrăzi și multe alte lucruri de care avem foarte mare nevoie acum.

Mulțumim, domnule “Chiparos” Teodorovici, pentru această “moștenire”, mulțumim, doamnă Viorica Dăncilă și PSD!

Later edit: Clarificare - există o diferență de 2 miliarde care se pare că nu se regăsesc în rapoartele oficiale la bugetul de stat, din cauza neplății contribuțiilor, plus alte 4 miliarde de lei TVA de returnat - conform celor declarate de Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, azi.

Inapoi