Programul unei zile de lucru normale la Senat

Programul unei zile de lucru normale la Senat

O nouă zi a început.

Aseară mi-am încheiat ziua târziu, după plen. Am participat la o dezbatere la filiala sectorului 6 unde colegii candidați la Presedinția filialei Bucureşti au avut ocazia să îşi prezinte programul.

Azi, ziua e la fel de lungă, am ajuns la Senat și am început cu sedința Comisiei economică, industrii si servicii, apoi Comisia pentru comunicații şi tehnologia informațiilor. La Plen, vom avea sesiune de declarații politice, întrebări, interpelări şi inițiative legislative.

De două zile, in spatiul public, se discută mult despre cazul miilor de oi înecate, e nevoie de cât mai multe voci care să atragă atenția asupra acestei situații dezastruoase. Am pregătit o declarație politică pe această temă pe care o voi prezenta în plen. Interpelarea e adresată Ministerului Mediului privind programul de instalare a panoulurilor fotovoltaice. Dupa plen, la ora 16, este şedinta Biroului Național. La ora 19, voi participa la dezbaterea cu candidații pentru Biroul Municipal, organizată de către colegii de la sector 2.

Inapoi