Despre..10 august!

Despre..10 august!

Carmen Dan își asumă schimbarea legii, nu și bastoanele și gazele împărțite generos de jandarmi pe 10 august

Speranța Cliseru a fost audiată ieri în Comisia de aparare a Senatului. Cu profesionalism, prefectul a declarat că “nu pot să vă spun acum” dacă a aprobat ordinul jandarmeriei sau nu.

Nimic nu mai pare ridicol. Mă aștept sincer ca la următoarele audieri să aud un ministru care se jură pe roșu sau unul care nu va putea să vorbească cu noi pentru că a făcut un legământ cu Zamolxes sau zeul șarpe cu pene al unui trib incaș. Nu e de râs, căci Codrin Ștefănescu are șanse să ajungă ministru.

Discuțiile despre violențele din 10 august sunt diluate zilnic de mașina de scandal și televiziunile PSD/ALDE. Asasinii lui Dragnea, momentele penibile ale premierului, spionajul împotriva doamnei Firea, declarațiile nesimțite ale vedetei Mitralieră, un referendum ipocrit și costisitor, contribuie toate la perdeaua de fum menită să ne facă să uităm de violențele din 10 august.

Singurul lucru pe care și-l “asumă” Carmen Dan este schimbarea legii - problema este în text, nu în bastoanele și în gazele folosite de către Jandarmerie.

Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, îi ține isonul: gata cu protestele spontane, trebuie modificată legea adunărilor publice!

Într-un stat normal, agresiunea din 10 august a forțelor de ordine asupra populației ar fi provocat un lanț de demisii. Noi suntem în plină prostocrație și principala preocupare a guvernanților ”hehe” pare să fie redefinirea normalității.
Inapoi