Despre un referendum inutil

Despre un referendum inutil

Românii au confirmat astăzi ceea ce Uniunea Salvați România a spus de la bun început: că suntem chemați la un referendum inutil care nu schimbă nici situația juridică a familiei sau a căsătoriei și nici viața de zi cu zi a românilor. Românii au înțeles că adevăratul pericol vine de la incompetența și hoția coaliției PSD-ALDE și că referendumul nu rezolvă problemele sociale grave cu care se confruntă ei și familiile lor. 

”USR crede că România este astăzi mai matură decât conducătorii ei. Românii au dovedit astăzi mai multă înțelepciune decât conducătorii lor care se dovedesc rupți de adevăratele probleme ale țării. Mai multă inteligență pentru că nu au căzut în capcana întinsă de Liviu Dragnea și de propaganda bazată pe frică și ură. Și nu în ultimul rând sunt mai atașați valorilor europene liberale”, a declarat Dan Barna, președintele USR. 

USR a monitorizat corectitudinea desfășurării procesului de vot. Într-un timp foarte scurt, USR a mobilizat 12.000 de delegați în toată țara. Mulțumim tuturor delegaților USR pentru modul profesionist în care și-au făcut datoria de a asigura legalitatea și corectitudinea votului.

Sperăm că propaganda mincinoasă și mesajele pline de ură nu au lăsat urme și că toți cetățenii, indiferent dacă au votat sau nu la acest referendum și indiferent de credințele lor, se vor regăsi în lupta pentru o societate prosperă, europeană, așa cum merită România, de Centenar.
Inapoi